VIDEO Camera ascunsa. Metoda “accidentul” a ajuns si in Spania

Metoda “accidentul” a fost preluata si de romanii certati cu legea care au ajuns in Spania, Italia, Germania sau Marea Britanie. Escrocii profita de naivitatea celor care muncesc cinstit, ii mint ca mai mult | más »

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit si folosește pe Facebook o poza făcută pe Arena Națională. Cât de josnic poate fi mai mult | más »

Noticias del 17 de septiembre de 2014

– El primer ministro de Rumanía y líder del PSD, en el gobierno, Victor Ponta, ha presentado oficialmente, este miércoles, en Bucarest, su candidatura para el cargo de jefe del estado. – mai mult | más »

Spania caută sute de culegători de căpşuni

Angajatorii din Peninsula Iberică au comunicat, prin intermediul reţelei europene EURES, că au nevoie de 800 de persoane care să lucreze în agricultură la recoltat căpşune. mai mult | más »

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in Spania

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in colectia „Fiction LTD” a Editurii Polirom, a aparut de curind la Editiones del Subsuelo din Spania, in traducerea lui Joaquín Garrigós. Alexandru Ecovoiu este cunoscut mai mult | más »

Torbe – Soy un Rumano en Madrid

Cancion Parodia de Torbe sobre los rumanos que habitan en Madrid. Incluye subtitulos en rumano. mai mult | más »

Accident cumplit in Spania | Opt romani au murit. Microbuzul a ars complet

Opt cetateni romani au murit in urma unui accident rutier petrecut marti in Spania, langa Alicante, anunta ziare.com Romanii se aflau intr-un microbuz care se deplasa pe autostrada cand de pe sensul mai mult | más »

Spania reduce impozitele pentru companii şi populaţie, pentru a susţine recuperarea economiei.

Cu cât vor câştiga mai mult românii care lucrează în Spania Guvernul spaniol a anunţat reduceri semnificative până în 2016 la impozitele plătite de companii şi populaţie, pentru a recompensa sacrificiile din mai mult | más »

Poezia contemporana romaneasca in prim-plan la Madrid

Autorii Denisa Comănescu și Nicolae Prelipceanu prezintă antologia „Miniaturas de tiempos venideros. Poesía rumana contemporánea”  în cadrul proiectului „Miercurea literaturii europene” și cu ocazia Târgului de Carte din Retiro. Săptămâna aceasta, prin mai mult | más »

 
ponta-biserica-preoti

Huooo ! Victor Ponta la Madrid intr-o biserica ortodoxa primeste o diploma si medalie din partea episcopului

Guvernul Ponta a alocat din fonduri bugetare inca 6.000 …

1 800 x 532

Spaga electorala PSD pentru bisericile din Spania. Iar preotii acestora vor pune botul, bineînteles

1 800 x 532

Potrivit anexei (vezi poza atasata) Catedrala ‘Intrarea in Biserica a Maicii Domnului’ din Madrid, Spania va primi 2.000.000 lei, Catedrala ‘Sfantu Gheorghe’ din Barcelona, Spania va primi 1.000.000 lei, Manastirea Lainici, orasul Bumbesti-Jiu din judetul Gorj va primi 2.000.000 lei, iar Catedrala Greco-Catolica din Municipiul Cluj-Napoca va primi 1.000.000 lei.

In HG se mai mentioneaza ca ‘Secretariatul General al Guvernului, prin Secretariatul de Stat pentru Culte, va controla modul de utlizare, in conformitate cu prevederile legale, a sumei alocate potrivit prezentei hotarari’.

madrid-street_1628810i

VIDEO Camera ascunsa. Metoda “accidentul” a ajuns si in Spania

madrid-street_1628810i

Metoda “accidentul” a fost preluata si de romanii certati cu legea care au ajuns in Spania, Italia, Germania sau Marea Britanie. Escrocii profita de naivitatea celor care muncesc cinstit, ii mint ca au rude bolnave in tara, inventeaza povesti dramatice si cer sute de euro imprumut, pe motiv ca trebuie sa se intoarca in tara.

10665309_10203780804493516_683236996661680323_n

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit

10665309_10203780804493516_683236996661680323_n

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit si folosește pe Facebook o poza făcută pe Arena Națională. Cât de josnic poate fi acest personaj! Mai am o problemă, sunt 3 saptamâni de când a început campania electorală, cum naiba stă așa bine în sondaje? N-am întâlnit nici măcar un singur om care să-mi spună că-l votează. Victore, te-au luat cu huă!

Madrid-Ville

Noticias del 17 de septiembre de 2014

logo

– El primer ministro de Rumanía y líder del PSD, en el gobierno, Victor Ponta, ha presentado oficialmente, este miércoles, en Bucarest, su candidatura para el cargo de jefe del estado.

– La Alianza Cristiana Liberal ha presentado,  en el Parlamento de Rumanía, una moción de censura contra el gobierno dirigido por Victor Ponta.

– En Rumanía, la reducción del IVA para los productos de panificación ha contribuido, en un año, a la reducción de los precios y de la evasión del sector de la panificación.

5capsunari-600x433

Spania caută sute de culegători de căpşuni

5capsunari-600x433

Angajatorii din Peninsula Iberică au comunicat, prin intermediul reţelei europene EURES, că au nevoie de 800 de persoane care să lucreze în agricultură la recoltat căpşune.