Spania. 15 românce ținute în cuști, eliberate de poliția din Las Palmas

Poliția Națională din Spania a început o campanie amplă împotriva traficului de ființe umane. Zilnic 5 milioane de euro se produc numai din prostituție. Unitatea Centrală a Rețelelor Ilegale de Imigrare și mai mult | más »

Huooo ! Victor Ponta la Madrid intr-o biserica ortodoxa primeste o diploma si medalie din partea episcopului

Guvernul Ponta a alocat din fonduri bugetare inca 6.000 … Like this:Like Loading... mai mult | más »

VIDEO Camera ascunsa. Metoda “accidentul” a ajuns si in Spania

Metoda “accidentul” a fost preluata si de romanii certati cu legea care au ajuns in Spania, Italia, Germania sau Marea Britanie. Escrocii profita de naivitatea celor care muncesc cinstit, ii mint ca mai mult | más »

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit si folosește pe Facebook o poza făcută pe Arena Națională. Cât de josnic poate fi mai mult | más »

Noticias del 17 de septiembre de 2014

– El primer ministro de Rumanía y líder del PSD, en el gobierno, Victor Ponta, ha presentado oficialmente, este miércoles, en Bucarest, su candidatura para el cargo de jefe del estado. – mai mult | más »

Spania caută sute de culegători de căpşuni

Angajatorii din Peninsula Iberică au comunicat, prin intermediul reţelei europene EURES, că au nevoie de 800 de persoane care să lucreze în agricultură la recoltat căpşune. Like this:Like Loading... mai mult | más »

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in Spania

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in colectia „Fiction LTD” a Editurii Polirom, a aparut de curind la Editiones del Subsuelo din Spania, in traducerea lui Joaquín Garrigós. Alexandru Ecovoiu este cunoscut mai mult | más »

Torbe – Soy un Rumano en Madrid

Cancion Parodia de Torbe sobre los rumanos que habitan en Madrid. Incluye subtitulos en rumano. Like this:Like Loading... mai mult | más »

Accident cumplit in Spania | Opt romani au murit. Microbuzul a ars complet

Opt cetateni romani au murit in urma unui accident rutier petrecut marti in Spania, langa Alicante, anunta ziare.com Romanii se aflau intr-un microbuz care se deplasa pe autostrada cand de pe sensul mai mult | más »

 
slide1-524x370

Un nou documentar despre emigranții români | Cum sunt prezentați de o televiziune din Spania

Postul public de televiziune spaniol TVE a difuzat, joi seara, un reportaj realizat in Romania si intitulat “Urmatoarea oprire: Bucuresti” despre emigrantii romani intorsi in tara, deveniti mai interesati de politica si care au avut un rol decisiv in alegerea noului presedinte Klaus Iohannis.

slide1-524x370

O echipa a televiziunii spaniole TVE a venit in Romania pentru a face un reportaj despre emigrantii romani intorsi acasa dupa ce criza economica a afectat Spania. Reportajul a fost difuzat joi seara pe canalul 2 al televiziunii publice spaniole.

trafic-femei-Canare-2

Spania. 15 românce ținute în cuști, eliberate de poliția din Las Palmas

Poliția Națională din Spania a început o campanie amplă împotriva traficului de ființe umane. Zilnic 5 milioane de euro se produc numai din prostituție.
trafic-femei-CanareUnitatea Centrală a Rețelelor Ilegale de Imigrare și Falsificarea Documentelor ( UCRIF ) a eliberat 15 de femei din România exploatate forțat într-o casă din Las Palmas.

Cei 10 suspecți de naționalitate română au fost arestați. Fetele, unele minore, fuseseră răpite și vândute unei rețele de prostituție internațională.

foto Madrid

La Multi Ani ! Revelion la Madrid

foto Madrid

Romani din Diaspora care se implica in viata comunitatilor de adoptie: Manuel Paduraru, un roman de 34 de ani din Castellon, intra in cursa electorala pentru un post in administratia locala

Romanii stabiliti in tarile UE in ultimii ani au inceput sa se implice la nivel politic in viata comunitatilor in care traiesc. Primele exemple au venit din Italia, la alegerile municipale din ultimii ani, iar exemplul e preluat acum si de unii romani din Spania.

Manuel Paduraru, un roman de 34 de ani stabilit in Castellon, spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ca vrea sa intre in competitia interna dintr-un partid local pentru a deveni candidat la alegerile municipale de anul viitor. “Candidatura mea e rezultatul integrarii mele in Spania si un interes real si efectiv pentru a contribui la bunastarea tarii care m-a “adoptat”, si pe care o consider ca si a mea”, spune Paduraru.

Rumanía: dimite el ministro de Exteriores tras protestas

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Spania, sa voteze. Orice numai sa nu înfinteze noi sectii de votare.

El ministro de Exteriores de Rumanía, Titus Corlatean, dimitió este lunes tras una semana de protestas en apoyo a los expatriados que denunciaron no haber podido votar en la primera vuelta de las elecciones presidenciales.

Informes posteriores a la primera vuelta señalaron la escasez de centros de votación para los ciudadanos rumanos que viven fuera del país.

Los corresposales de la BBC indicaron que el gran número de ciudadanos rumanos en el exterior podrían influir en el resultado de las elecciones.

http://Spanioli.net MADRID Românii au protestat şi în Spania, cerând mai multe secţii de votare.

%d bloggers like this: