Spania. 15 românce ținute în cuști, eliberate de poliția din Las Palmas

Poliția Națională din Spania a început o campanie amplă împotriva traficului de ființe umane. Zilnic 5 milioane de euro se produc numai din prostituție. Unitatea Centrală a Rețelelor Ilegale de Imigrare și mai mult | más »

Huooo ! Victor Ponta la Madrid intr-o biserica ortodoxa primeste o diploma si medalie din partea episcopului

Guvernul Ponta a alocat din fonduri bugetare inca 6.000 … Like this:Like Loading... mai mult | más »

VIDEO Camera ascunsa. Metoda “accidentul” a ajuns si in Spania

Metoda “accidentul” a fost preluata si de romanii certati cu legea care au ajuns in Spania, Italia, Germania sau Marea Britanie. Escrocii profita de naivitatea celor care muncesc cinstit, ii mint ca mai mult | más »

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit si folosește pe Facebook o poza făcută pe Arena Națională. Cât de josnic poate fi mai mult | más »

Noticias del 17 de septiembre de 2014

– El primer ministro de Rumanía y líder del PSD, en el gobierno, Victor Ponta, ha presentado oficialmente, este miércoles, en Bucarest, su candidatura para el cargo de jefe del estado. – mai mult | más »

Spania caută sute de culegători de căpşuni

Angajatorii din Peninsula Iberică au comunicat, prin intermediul reţelei europene EURES, că au nevoie de 800 de persoane care să lucreze în agricultură la recoltat căpşune. Like this:Like Loading... mai mult | más »

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in Spania

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in colectia „Fiction LTD” a Editurii Polirom, a aparut de curind la Editiones del Subsuelo din Spania, in traducerea lui Joaquín Garrigós. Alexandru Ecovoiu este cunoscut mai mult | más »

Torbe – Soy un Rumano en Madrid

Cancion Parodia de Torbe sobre los rumanos que habitan en Madrid. Incluye subtitulos en rumano. Like this:Like Loading... mai mult | más »

Accident cumplit in Spania | Opt romani au murit. Microbuzul a ars complet

Opt cetateni romani au murit in urma unui accident rutier petrecut marti in Spania, langa Alicante, anunta ziare.com Romanii se aflau intr-un microbuz care se deplasa pe autostrada cand de pe sensul mai mult | más »

 
Cartel_Podemos_Europeas

Spania: Socialistii pastreaza Andaluzia, Podemos pe locul al treilea

Partidul antiliberal spaniol Podemos, aliat al grecilor de la Syriza, este pe locul al treilea la regionalele din Andaluzia, alegeri-test pentru aceasta formatiune. Socialistii pastreaza puterea in regiune, potrivit rezultatelor aproape definitive, scrie AFP.

Cartel_Podemos_Europeas

Dupa numararea a 99,95% buletine de vot, Partidul Socialist andaluz a obtinut 35,4% din voturi si 47 de locuri de deputat din 109 al Parlamentului regional al acestei zone strategice care numara 8,4 milioane de locuitori.

valcov

Investigan al ministro de Finanzas rumano por un soborno de dos millones

La Fiscalía rumana ha confirmado que está investigando al actual
ministro de Finanzas, Darius Valcov, por el supuesto cobro de millones
de euros a cambio de favorecer a una empresa en un contrato público
cuando era alcalde.

valcov

Los fiscales han dicho en un comunicado que Valcov presionó al comité
que adjudicó el contrato para que incumpliera las normas a favor de la
compañía que le dio el soborno.

bboyero03

“Putas Indignadas”, noua Asociație a prostituatelor românce din Barcelona

Autoritățile au început un program pentru a ajuta femeile sechestrate în diverse spații închise care sunt exploatate sexual împotriva voinței lor.

bboyero03

“Sunt aproape 30 de ani de când practic prostituția, iar acum lucrez la stradă. Mi-am pierdut toată tinerețea prin apartamente și cluburi, împărțind jumătate din câștiguri cu proxeneții.”, spune Janet, o prostituată din grupul autointitulat ”Putas Indignadas”, care face trotuarul pe străzile din cartierul Laval din Barcelona.

26 la sută dintre cele 400 de fete care practică prostituția în Barcelona sunt românce. Cartierele  frecventate sunt Laval, Eixample, Les Corts, Sants, Montjuïc, conform datelor prezentate de Francina Vila, consilier în cadrul primăriei.

slide1-524x370

Un nou documentar despre emigranții români | Cum sunt prezentați de o televiziune din Spania

Postul public de televiziune spaniol TVE a difuzat, joi seara, un reportaj realizat in Romania si intitulat “Urmatoarea oprire: Bucuresti” despre emigrantii romani intorsi in tara, deveniti mai interesati de politica si care au avut un rol decisiv in alegerea noului presedinte Klaus Iohannis.

slide1-524x370

O echipa a televiziunii spaniole TVE a venit in Romania pentru a face un reportaj despre emigrantii romani intorsi acasa dupa ce criza economica a afectat Spania. Reportajul a fost difuzat joi seara pe canalul 2 al televiziunii publice spaniole.

trafic-femei-Canare-2

Spania. 15 românce ținute în cuști, eliberate de poliția din Las Palmas

Poliția Națională din Spania a început o campanie amplă împotriva traficului de ființe umane. Zilnic 5 milioane de euro se produc numai din prostituție.
trafic-femei-CanareUnitatea Centrală a Rețelelor Ilegale de Imigrare și Falsificarea Documentelor ( UCRIF ) a eliberat 15 de femei din România exploatate forțat într-o casă din Las Palmas.

Cei 10 suspecți de naționalitate română au fost arestați. Fetele, unele minore, fuseseră răpite și vândute unei rețele de prostituție internațională.

foto Madrid

La Multi Ani ! Revelion la Madrid

foto Madrid

%d bloggers like this: