Huooo ! Victor Ponta la Madrid intr-o biserica ortodoxa primeste o diploma si medalie din partea episcopului

Guvernul Ponta a alocat din fonduri bugetare inca 6.000 … Like this:Like Loading... mai mult | más »

VIDEO Camera ascunsa. Metoda “accidentul” a ajuns si in Spania

Metoda “accidentul” a fost preluata si de romanii certati cu legea care au ajuns in Spania, Italia, Germania sau Marea Britanie. Escrocii profita de naivitatea celor care muncesc cinstit, ii mint ca mai mult | más »

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit

Mitomanul nesimțit, Victor Viorel Ponta, uită să menționeze pe pagina lui că la Madrid a fost huiduit si folosește pe Facebook o poza făcută pe Arena Națională. Cât de josnic poate fi mai mult | más »

Noticias del 17 de septiembre de 2014

– El primer ministro de Rumanía y líder del PSD, en el gobierno, Victor Ponta, ha presentado oficialmente, este miércoles, en Bucarest, su candidatura para el cargo de jefe del estado. – mai mult | más »

Spania caută sute de culegători de căpşuni

Angajatorii din Peninsula Iberică au comunicat, prin intermediul reţelei europene EURES, că au nevoie de 800 de persoane care să lucreze în agricultură la recoltat căpşune. Like this:Like Loading... mai mult | más »

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in Spania

Romanul Ordinea, de Alexandru Ecovoiu, publicat in colectia „Fiction LTD” a Editurii Polirom, a aparut de curind la Editiones del Subsuelo din Spania, in traducerea lui Joaquín Garrigós. Alexandru Ecovoiu este cunoscut mai mult | más »

Torbe – Soy un Rumano en Madrid

Cancion Parodia de Torbe sobre los rumanos que habitan en Madrid. Incluye subtitulos en rumano. Like this:Like Loading... mai mult | más »

Accident cumplit in Spania | Opt romani au murit. Microbuzul a ars complet

Opt cetateni romani au murit in urma unui accident rutier petrecut marti in Spania, langa Alicante, anunta ziare.com Romanii se aflau intr-un microbuz care se deplasa pe autostrada cand de pe sensul mai mult | más »

Spania reduce impozitele pentru companii şi populaţie, pentru a susţine recuperarea economiei.

Cu cât vor câştiga mai mult românii care lucrează în Spania Guvernul spaniol a anunţat reduceri semnificative până în 2016 la impozitele plătite de companii şi populaţie, pentru a recompensa sacrificiile din mai mult | más »

Poezia contemporana romaneasca in prim-plan la Madrid

Autorii Denisa Comănescu și Nicolae Prelipceanu prezintă antologia „Miniaturas de tiempos venideros. Poesía rumana contemporánea”  în cadrul proiectului „Miercurea literaturii europene” și cu ocazia Târgului de Carte din Retiro. Săptămâna aceasta, prin mai mult | más »

 

Rumanía: dimite el ministro de Exteriores tras protestas

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Spania, sa voteze. Orice numai sa nu înfinteze noi sectii de votare.

El ministro de Exteriores de Rumanía, Titus Corlatean, dimitió este lunes tras una semana de protestas en apoyo a los expatriados que denunciaron no haber podido votar en la primera vuelta de las elecciones presidenciales.

Informes posteriores a la primera vuelta señalaron la escasez de centros de votación para los ciudadanos rumanos que viven fuera del país.

Los corresposales de la BBC indicaron que el gran número de ciudadanos rumanos en el exterior podrían influir en el resultado de las elecciones.

http://Spanioli.net MADRID Românii au protestat şi în Spania, cerând mai multe secţii de votare.

10665309_10203780804493516_683236996661680323_n

Rezultatele votului din primul tur în Spania. HUOOOO PONTA, Românii din Spania te-au spart !

Candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale in diaspora cu un procent de 46, 2%, in timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 15,90%, potrivit rezultatelor finale publicate joi pe site-ul Biroul Electoral Central (BEC).

Madrid-Ville
Pe locul patru se situeaza Elena Udrea cu un procent de 9,78%, urmata de Calin popescu Tariceanu cu 2,95%.

Votul pe tari:
Spania:
Total voturi exprimate: 32760
Klaus Iohannis: 16390 de voturi
Victor Ponta: 4768 de voturi
Elena Udrea: 3640 de voturi

JOS PONTA ! Coada la votare la Coslada, in Spania

arton6385

Guvernul spaniol se opune unui “referendum” pentru independența Cataloniei

Guvernul de la Madrid a sesizat Tribunalul Constituțional în încercarea de a opri organizarea unei consultări simbolice cu privire la independența Cataloniei, pe 9 noiembrie, relatează RRA.

arton6385
Astfel, Guvernul încearcă să împiedice orice încercare de referendum în regiunea autonomă din nordul Spaniei.
“Guvernul de la Madrid consideră, că, deși nu există niciun decret de convocare a consultării din 9 noiembrie, anteriorul fiind deja suspendat de Tribunalul Constituțional, există dovezi evidente că organizarea este declanșată. De aceea, cu recursul de astăzi, Executivul, conservator,

Spania, zguduită de un scandal de corupție! 51 de arestări efectuate deja!

Poliţia spaniolă a reținut ieri 51 de politicieni de calibru, inclusiv șase primari și pe fostul adjunct al șefului de guvern al regiunii Madrid. Toţi sunt acuzaţi de implicare în acordarea ilegală a unor contracte de lucrări publice.

%d bloggers like this: